MENU
24 uurs service

Zonnepanelen

Wij plaatsen uw zonnepanelen

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en wij kunnen u ook van dienst zijn met het plaatsen van zonnepanelen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en waarom? Omdat het beter is voor het milieu en omdat u hierdoor veel geld kunt besparen. Wilt u hier ook gebruik van maken en wilt u graag weten wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Dan kunt u nu bij ons de mogelijkheden opvragen en dan zorgen wij er voor dat u voorzien wordt van een antwoord op al uw vragen.

Voordelen panelen op uw dak

Er zijn verschillende redenen om voor zonnepanelen te kiezen. U kunt hiervoor kiezen omdat u aan het milieu denkt, maar ook omdat u op een duurzame manier energie op wilt wekken. Het is goed dat u hier aan mee wilt doen want het is ook goed voor uw portemonnee. De investering in de zonnepanelen heeft u snel weer terug verdiend dus maakt u daar ook gebruik van zodat u de voordelen ook echt in de praktijk kunt ervaren. Als u om u heen kijkt ziet u al bij veel mensen de panelen die op het dak zijn geplaatst en zij profiteren nu al van de voordelen!

Zonne energie

Onze diensten

Met de jarenlange ervaring kunnen wij u ook op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie van dienst zijn. Het is belangrijk dat u nu in gaat zien wat wij voor u kunnen betekenen, dan weet u namelijk ook wat de voordelen kunnen zijn van de zonnepanelen.

Een afspraak maken

Voor meer informatie over de zonnepanelen kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. U kunt bij ons ook een offerte aanvragen zodat u weet wat de kosten zijn als u gaat investeren in de zonnepanelen. Wij kunnen voor u ook in kaart brengen wat het u op gaat brengen als u nu gaat investeren. Gaat u daarom nu bekijken wat uw wensen zijn en geeft u deze aan ons door. Wij brengen dan graag voor u in beeld wat wij voor u kunnen betekenen als het over de zonnepanelen gaat. Het kan allemaal voor u geregeld worden en dan profiteert u ook van de voordelen die wij voor u hebben, dus neemt u nu contact met ons op!