MENU
24 uurs service

Elektrische installaties

Wij verzorgen uw elektrische installaties

20150309_082037Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en daarmee kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van elektrische installaties. Met het gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparaten neemt het stroomgebruik in de meeste huishoudens enorm toe. Kan uw huidige meterkast dit allemaal aan? Voldoet uw huidige meterkast nog wel aan de veiligheidseisen? Het is belangrijk dat dat hier een keer door een professional naar wordt gekeken. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn en de installaties eens goed bekijken. Alle elektrische apparaten kunnen door ons bekeken worden.

Onze diensten

Wij kunnen u helpen bij de elektrische installaties. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie van dienst zijn. Wilt u ook graag weten wat de kosten zijn en wat wij voor u kunnen doen als het gaat over elektrische apparaten? Laat het ons dan nu weten want wij komen graag naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.

Elektrische installaties

Alles rondom elektrische installaties

Lanting Installatie Technieken heeft voor u een antwoord op alle vragen rondom de elektrische installaties. Wij plaatsen nieuwe meterkasten of verrichten andere werkzaamheden aan uw elektrische installatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Uitbreiding van de meterkast
  • Installeren van wasmachine of vaatwasser
  • Intercom systemen aanleggen
  • Installeren van antenne installaties
  • Beveiligingssystemen installeren

Wij horen graag van u waar u ons voor nodig heeft en dan zijn wij er snel voor u! Het kan zijn dat u snel iemand nodig heeft en ook dan kunt u gebruik maken van onze diensten want wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Meer informatie over de mogelijkheden

Voor meer informatie over de elektrische installaties kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Als u wilt weten elke elektrische apparaten beter ingezet kunnen worden dan kunt u dit nu aan ons doorgeven en dan komen wij een kijkje nemen. Wellicht zijn er bepaalde installaties die energiezuiniger kunnen en dan informeren wij u daar graag over! Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en de rest regelen wij voor u.

Onze merken

Wij werken uitsluitend met de beste merken. Op het gebied van elektro techniek werken wij o.a met de merken GIRA, Busch & Jager, Eaton, Hager en Siedle.

hager

eaton

GIRA

Siedle

B&J