MENU
24 uurs service

Badkamer installatie

Wij voeren uw badkamer installatie graag voor u uit

Bent u op zoek naar iemand die voor u de badkamer installatie werkzaamheden uit kan voeren? Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk snel van dienst zijn als het gaat over installatie werkzaamheden voor uw badkamer. Steeds meer mensen willen iets nieuws in de badkamer en het kost u veel tijd om dat zelf te realiseren. Daarom kunt u ons nu inschakelen en wij regelen het graag voor u. Als wij uw wensen kennen dan gaan wij voor u aan de slag en informeren wij u verder over onze mogelijkheden.

Badkamer installatie

Uw wensen onze werkzaamheden

Voor de beste installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers weten van aanpakken en zorgen er voor dat u voorzien bent van de beste badkamer installatie die u zich kunt wensen. Bij ons weet u van tevoren wat er allemaal mogelijk is en dit geven wij u ook graag aan in een gesprek. U kunt alle opties vooraf met ons doornemen en dan geven wij u ook aan wat de kosten zijn.

Wij voeren het graag voor u uit

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en op het gebied van badkamer installatie zijn wij u graag van dienst. Met de jarenlange ervaring kunnen wij u ook op het gebied van centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en toilet renovatie van dienst zijn.

Contact opnemen?

Voor meer informatie over de badkamer installatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en daardoor weet u ook wat onze mogelijkheden voor u kunnen doen. Onze service is altijd voor u beschikbaar. Laat u het daarom weten wanneer wij u kunnen helpen want wij zijn er graag voor onze klanten. Het belangrijkste vinden wij dat wij u van dienst kunnen zijn en dat uw wensen gerealiseerd worden. Daar helpen wij graag aan mee! Daarom kunt u nu uw wensen aan ons doorgeven en dan bespreken wij met u wat er zoal mogelijk is!