MENU
24 uurs service

Onderhoud & service

Onderhoud en service

Voor het periodiek onderhouden en inspecties van onder andere gastoestellen, cv-ketels, stooktoestellen, luchtverwarming en elektronische installaties bieden wij onderhoudscontracten aan. Met deze contracten bent u verzekerd van snelle en professionele hulp bij storingen. Onze service monteurs komen bij u langs om de storingen aan uw elektrotechnische installaties te verhelpen.

Voorkomen van storingen

U kunt het risico van storingen aan uw elektrische installaties cv-ketel nooit helemaal uitsluiten. U kunt dit risico ook echter wel aanzienlijk kleiner te worden door een onderhoudscontract aan te gaan. Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, lees dan hieronder wat u kunt doen.

Wat te doen bij elektra storingen

Heeft u last van een elektra storing? Controleer dan eerst of alle elektra in uw woning of bedrijf is uitgevallen. Is dit niet het geval dan heeft is waarschijnlijk een groep of de aardschakelaar uitgevallen. Het is verstandig om een zaklamp in uw meterkast te leggen zodat u ook in het geval van een nachtelijke storing goed zicht heeft. Plak aan de binnenkant van de meterkast daarnaast het telefoonnummer van uw netbeheerder en het telefoonnummer van Lanting Technische Installaties ( 050 – 5344065). U kunt ons altijd bellen als u last heeft van een elektriciteitsstoring.

Onderhoud

Wat te doen bij cv ketel storingen

De oorzaak van storingen liggen veelal niet bij de cv-ketel zelf maar bij een andere oorzaak. Als u vermoedt dat uw cv-ketel een storing heeft ga dan altijd eerst de volgende checklist na:

 1. Is de cv ketel goed aangesloten?
 2. Werkt de thermostaat nog?
 3. Controleer de warmtekranten op lekkages
 4. Controleer de waterdruk

Is de storing na dez checklist nog niet verholpen? Neem dan contact op met Lanting Technische Installaties.

U kunt een onderhoudscontract aanvragen via de volgende wegen:

Via de post

Lanting Technische Installaties
Kieler Bocht 39
9723 JA Groningen

Gelieve in uw aanvraag merk, type en bouwjaar van uw cv-ketel te vermelden.

 

Via onderstaand formulier

  Onderhoudscontract

  Uw naam (*)

  Adres (*)

  Postcode/Woonplaats (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Merk CV Ketel

  Type CV Ketel

  Bouwjaar CV Ketel

  Eventuele opmerkingen