MENU
24 uurs service

Luchtverwarming

Luchtverwarmingsinstallatie

Heeft u geen centrale verwarming maar een luchtverwarmingsinstallatie? Dan bieden wij de volgende diensten aan:

  • Aanbrengen van aanpassingen
  • Onderhoud

Voordelen van een luchtverwarmingsinstallatie

Met luchtverwarmingsinstallaties maakt u gebruik van 1 installatie voor zowel ventilatie en verwarming. Er hoeft minder verbouwd te worden want u maakt geen gebruik van radiatoren en de leidingen die daarbij horen. U bespaart dus ook behoorlijk wat ruimte. De woning krijgt snel de gewenste temperatuur en de warmte wordt veel gelijkmatiger verdeeld. Tegenwoordig kan er een behoorlijke efficiëntie worden behaald, dus u bespaart mogelijk op de stookkosten. Bovenal is een luchtverwarmingsinstallatie minder storingsgevoelig en verhoogt he de comfort van uw woning. Meer informatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt snel meer informatie over de mail.

Onderhoudscontract

U kunt via onze website een onderhoudscontract voor uw luchtverwarming installatie aanvragen. Klik hier voor de aanvraag.

Meer informatie?

Als u interesse heeft in één van deze diensten dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier rechts op de pagina. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina.

Luchtverwarming

Luchtverwarming