MENU
24 uurs service

Centrale Verwarming

Onderhoud, reparatie en vervanging

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie en vervanging van uw cv-ketel.
Ook voor aanpassingen in uw cv-installatie kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het vervangen van radiatorkranen, radiatoren of de aanleg van een compleet nieuw cv-systeem. Wij leveren daarnaast ook diverse design-radiatoren. Lees meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van centrale verwarming op de pagina’s cv installateur en cv installeren.

Centrale Verwarming

Onderhoudscontract

U kunt via onze website een onderhoudscontract voor uw centrale verwarming aanvragen. Klik hier voor de aanvraag.

CV tuning

Het afstellen van uw cv-ketel is een specialistische klus. Om uw cv-ketel zo efficiënt mogelijk te laten functioneren bieden wij daarom cv-tuning aan. Hierbij komt een medewerker van Lanting Technische Installaties bij u langs op de cv-ketel af te stellen en waterzijdig in te regelen. Hierdoor zal u besparen op uw energiekosten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw centrale verwarming? Of wilt u uw centrale verwarming door ons laten vervangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of ga naar de contactpagina om onze overige contactgegevens te vinden.

Onze merken

Wij werken uitsluitend met de beste merken. Op het gebied van cv ketels werken wij met de merken Atag, Nefit, Remeha en Vaillant.

Atag

Nefit

Remeha

Vailant

Bosch

ITHO

AWB

atag select dealer