MENU
24 uurs service

Loodgieterswerk

Lanting Technische Installaties voor uw loodgieterswerk

Bent u op zoek naar een goed bedrijf om in te zetten voor uw loodgieterswerk? Dan kunt u nu contact met ons opnemen want Lanting Technische Installaties staat voor u klaar. Ook op het gebied van water- en gasleidingen kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan het voorbereiden van keukens, kleine verbouwingen, of badkamer/toilet renovatie. Wij maken gebruik van
zowel koperen en dunwandige stalen buisleidingen als kunststof buizen. Kunststof leidingen worden steeds meer toegepast en zijn geschikt voor water, gas en cv. Het kan ook zijn dat uw toilet verstopt is en ook dan kunnen wij u van dienst zijn met ons loodgieterswerk.

CV-installatie

Het werk uitbesteden

Installatiebedrijf Roden

U kunt het beste het loodgieterswerk uitbesteden aan ons. Wij weten wat wij doen en hebben overal de juiste materialen voor zodat wij het werk snel en vakkundig kunnen verrichten. De werkzaamheden die onze loodgieters dagelijks uitvoeren zijn onder andere:

  • Gastechnische installaties
  • Water technische installatie
  • Hemelwater afvoeren
  • Rioleringswerkzaamheden

Wilt u ook graag weten wat voor loodgieterswerkzaamheden wij bij u uit kunnen voeren? Dan kunt u daarvoor nu contact met ons opnemen en dan hoort u wat wij voor u kunnen betekenen. Veel werkzaamheden wilt u graag zelf oplossen, maar wanneer een probleem terug blijft komen, is het beter dat u ons in gaat schakelen. Wij hebben ervaring met deze werkzaamheden en lossen het graag snel en vakkundig voor u op.

Wat kunnen wij voor u doen?

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en wij kunnen u van dienst zijn met loodgieterswerk. Maar ook op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie zijn wij u graag van dienst.

Contact opnemen met ons

Als u meer informatie wilt over ons loodgieterswerk dan kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Wij kunnen u dan snel van dienst zijn. Zorgt u er daarom voor dat u niet rond blijft lopen met problemen, maar laat u ze door ons personeel snel en vakkundig oplossen. Een telefoontje is genoeg en dan zetten wij het proces in gang en maken een afspraak met u. De werkzaamheden worden snel verricht en daarom kunt u nu profiteren van onze voordelen van ons loodgieterswerk.