MENU
24 uurs service

Zinkwerk

Zinkwerk

Lanting Technische Installaties voor al uw zinkwerk
Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en ook op het gebied van zinkwerk kunnen wij u van dienst zijn. Kunnen wij u hiermee van dienst zijn? Dan kunt u dit het beste aan ons doorgeven zodat wij een afspraak met u kunnen plannen. Maar het kan ook zijn dat u eerst wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zinkwerk en dat u de kosten wilt weten. Dit brengen wij graag geheel vrijblijvend voor u in kaart. Ook hiervoor kunt u nu contact met ons opnemen en dan merkt u vanzelf wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Ervaring en mogelijkheden

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zinkwerk kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Maar wij hebben u nog meer te bieden. Ook op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie kunnen wij u van dienst zijn. Laat u het ons daarom weten als u van een van onze diensten gebruik wilt maken.

dakgoot

Onze voordelen

Wij staan altijd voor u klaar als het over zinkwerk gaat en daarvoor kunt u nu informeren naar onze mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u uit kunt gaan van onze afspraken, goede kwaliteit en goede service. Kiest u daarom nu ook voor onze medewerkers want zij kunnen voor u al het zinkwerk in orde maken. Een telefoontje of mailtje is voldoende en dan bespreken wij onze mogelijkheden met u. Wij  repareren of vervangen uw oude zinken goten, en passen afvoeren aan naar uw wens.

Contact opnemen doet u zo

Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Wij zijn u graag van dienst als het over zinkwerk gaat. Laat u het ons daarom horen wanneer wij wat voor u kunnen betekenen. Door te bellen of een mailtje te sturen kunt u ook een afspraak maken of een offerte aanvragen, hierdoor weet u meteen waar dat u aan toe bent. Wij zorgen er graag voor dat u uit de zorgen bent en bij ons weet u meteen wat u aan ons heeft als het over zinkwerk gaat. Voor het beste zinkwerk neemt u nu contact met ons op!