MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Roden

Installatiebedrijf in Roden nodig?

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en is u graag van dienst. Ons installatiebedrijf is vaak werkzaam en Roden en onze medewerkers zijn breed inzetbaar. Of dat u nu op zoek bent naar zonnepanelen of iemand die de CV kan installeren in Roden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ook wanneer u de badkamer helemaal gaat vervangen kunnen wij voor de complete badkamer installatie zorgen. Misschien wilt u ook wel meteen een loodgieter inschakelen, ook dan kunt u ons installatiebedrijf inschakelen en zorgen wij er voor dat alles netjes en professioneel wordt opgelost!

Kennis en ervaring delen wij met u

Dankzij onze jarenlange ervaring kan ons installatiebedrijf u van dienst zijn om bijvoorbeeld de dakbedekking te vervangen. Wij hebben een goede dakdekker in dienst die u graag wil helpen en die van aanpakken weet. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een goede installateur of elektricien. Laat u het daarom aan ons weten wanneer u ons nodig heeft in Roden, dan kunnen wij u snel verder helpen. Het belangrijkste is dat uw wensen duidelijk zijn en dat wij deze kunnen realiseren. Daar hebben wij veel voor over en wij zetten alles om alles om u te helpen!

Installatiebedrijf Roden

Onze diensten in Roden

Met de jarenlange ervaring kan ons installatiebedrijf u op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, cv installeren, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, dakbedekking vervangen, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie in Roden direct van dienst zijn. Wij zorgen er voor dat u snel uit de zorgen bent dus als u ons nodig heeft!

Contact opnemen vanuit Roden

Als u meer wilt weten over onze diensten of u wilt een afspraak maken met ons installatiebedrijf, dan kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Onze medewerkers zullen uw vragen snel beantwoorden. Daarnaast kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons installatiebedrijf zodat u weet wat de kosten zijn. U voorkomt hiermee dat u voor verrassingen komt te staan. Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren weet waar dat u aan toe bent en daar informeren wij u dus graag over!