MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Peize

Wij helpen u graag verder in Peize

Heeft u al kennisgemaakt met Lanting Technische Installaties? Lanting B.V. is al jarenlang bekend in Peize op het gebied van installatietechniek. Wij kunnen u erg snel en vakkundig van dienst zijn. Wellicht overweegt u zonnepanelen te plaatsen in Peize maar wilt u eerst weten wat de kosten zijn en wat uw voordelen zijn. U heeft groot gelijk en onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen. Ook wanneer u op zoek bent naar een goede dakdekker of iemand die de dakbedekking vervangen kan, ons installatiebedrijf is er meteen voor u in Peize.

Onze mogelijkheden in Peize

Ons installatiebedrijf is u graag snel en vakkundig van dienst en daarom kunnen wij u op verschillende manieren helpen. Op het gebied van centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie kunnen wij u altijd helpen. U hoeft maar te bellen naar ons en wij zijn er voor u in Peize.

Installatiebedrijf

Onze medewerkers staan voor u klaar

Onze medewerkers helpen u graag verder en daarom kunt u ons installatiebedrijf nu inschakelen voor bijvoorbeeld een goede installateur of een elektricien. Maar ook wanneer u een loodgieter nodig heeft in Peize of iemand voor een complete badkamer installatie kunt u kiezen voor ons. Het kan zijn dat u een van onze diensten kunt gebruiken. Dan raden wij u aan om dat snel aan ons door te geven want onze medewerkers weten van aanpakken! Het gaat er om dat u tevreden bent en daarom kunt u bij ons altijd uw wensen aangeven en dan gaan wij voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

Contact opnemen vanuit Peize

Heeft u iemand nodig voor het installeren van de CV? Ons installatiebedrijf kan uw CV installeren wanneer het u uitkomt. Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. U kunt meteen een afspraak met ons maken voor de CV of voor een van onze andere diensten en dan helpen wij u in Peize snel verder. Ons installatiebedrijf denkt graag met u mee dus ook voor advies kunt u bij ons terecht.