MENU
24 uurs service

Loodgieter

Een goede loodgieter vindt u bij Lanting Technische Installaties

Bent u al enige tijd op zoek naar een goede loodgieter? Dan hebben wij goed nieuws voor u want bij Lanting Technische Installaties heeft u deze nu gevonden. Een goede loodgieter is van belang, zeker wanneer het toilet verstopt zit en u in de stank zit. Dit is geen pretje en daarom kunt u ons altijd bereiken en helpen wij u graag uit de problemen. Het belangrijkste vinden wij dat u tevreden bent en daarom zijn onze medewerkers ook pas tevreden wanneer u dat bent!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek. Met de jarenlange ervaring kunnen wij u op het gebied van centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie van dienst zijn. Onze loodgieter helpt u ook graag verder. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven dat u onze loodgieter nodig heeft en dan plannen wij een afspraak in.

Loodgieter

Kwaliteit en service

De kwaliteit en de service staan bij ons voorop. Als u zeker wilt weten dat de loodgieter werkzaamheden goed uit worden gevoerd, dan hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Wij doen er namelijk alles aan om u te helpen. U kunt nu voor onze service kiezen en dan ziet u wat wij allemaal nog meer voor u kunnen betekenen. Wij hebben namelijk niet alleen een loodgieter in dienst, maar ook een elektricien en een dakdekker. Iedereen denkt graag met u mee en lost het probleem graag snel en vakkundig bij u op.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie over onze loodgieter kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Het kan zijn dat u meteen een afspraak in wilt plannen, ook dat is mogelijk. Kiest u er daarom nu voor om de loodgieter in te schakelen als u deze nodig heeft. Uitstellen heeft geen nut, het moet toch een keer gebeuren dus u kunt ons nu maar beter benaderen zodat wij u van dienst kunnen zijn! U bent sneller uit de zorgen als u de werkzaamheden nu uit laat voeren, wij doen dit graag voor u en weten van aanpakken!