MENU
24 uurs service

Installateur

Lanting Technische Installaties is uw installateur

Bent u op zoek naar een goede installateur? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want deze heeft u bij Lanting Technische Installaties gevonden. Misschien heeft u wel een installateur nodig voor de badkamer. Geen zorgen want dan kunnen wij u direct van dienst zijn. Het belangrijkste is dat u aangeeft wat de wensen zijn en dan kunnen wij daarmee voor u aan de slag. Onze specialisten zijn pas tevreden wanneer u ook tevreden bent. Geeft u daarom de wensen door en dan kunnen wij voor u aan de slag!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast dat wij een installateur in dienst hebben kunnen wij van Lanting B.V. nog meer voor u betekenen. Ook op het gebied van: de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie zijn wij u graag van dienst. Als u meer wilt weten over wat de installateur voor u kan doen, kunt u altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

foto14

Onze diensten aan u…

De diensten die onze installateur aan u kan bieden zijn erg breed. Er kan met u mee worden gedacht, maar wellicht wilt u ook meteen veranderingen zien. Onze installateur weet van aanpakken en is u dan ook graag snel en vakkundig van dienst. Als u weet wat er gedaan moet worden, dan kunt u contact met ons opnemen en dan plannen wij een afspraak in. Meestal kan er ook een offerte worden gemaakt (geheel vrijblijvend) en dan weet u meteen waar dat u aan toe bent als u voor onze service kiest.

Meer informatie..

Voor meer informatie over onze installateur kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Wij horen het graag als u onze installateur nodig heeft. Ook wanneer u vragen heeft kunt u deze altijd aan ons stellen want onze medewerkers staan u graag te woord. Heeft u ons met spoed nodig? Ook dat is geen probleem. Laat het ons direct weten en u hoort meteen wat wij voor u kunnen betekenen. Het belangrijkste is dat wij u kunnen helpen en dat kunnen wij als u contact met ons opneemt!