MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Harkstede

Lanting Technische Installaties renoveert de keuken graag voor u

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek. U kunt u ons vanuit Harkstede benaderen, dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten waar u ons voor nodig heeft en dan gaan wij voor u aan de slag. U kunt ons inzetten als u een loodgieter in Harkstede nodig heeft, maar ook wanneer u een installateur of een elektricien in Harktstede nodig heeft staat ons installatiebedrijf voor u klaar. De beste dakdekker in de omgeving van Harkstede kunt u trouwens ook bij ons vinden! Deze kan voor u de dakbedekking vervangen en dan profiteert u snel van onze voordelen!

Onze werkzaamheden in Harkstede

Met de jarenlange ervaring kan ons installatiebedrijf u verder helpen bij de volgende diensten op het gebied van: centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Het enige wat u hoeft te doen is bellen of mailen en dan staat ons installatiebedrijf voor u klaar.

Installatiebedrijf

Wat kunnen wij voor u betekenen in Harkstede?

Ons installatiebedrijf kan veel voor u betekenen. Het ligt er een beetje aan waar dat u ons voor nodig heeft. Als u op zoek bent naar een goede installateur voor een complete badkamer installatie, dan zit u bij ons installatiebedrijf meteen goed. Wij kunnen u direct van dienst zijn en ook wanneer u een cv heeft en wij moeten de CV installeren dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen daarnaast voor u ook de zonnepanelen plaatsen en daardoor bent u geheel uit de zorgen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over ons installatiebedrijf kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Als u ook graag wilt weten wat de voordelen zijn van zonnepanelen, dan kunnen wij u daarover informeren. Het enige wat u hoeft te doen is bellen of mailen en dan kan een van onze medewerkers u van dienst zijn. Laat u het ons  daarom weten wanneer wij u kunnen helpen. Service, kwaliteit en snelheid, daarvoor staan wij en dit bieden wij u maar al te graag in Harkstede!