MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Haren

Installatiebedrijf Haren helpt u graag verder!

Lanting Technische Installaties is een installatiebedrijf in Haren en heeft jarenlang ervaring op het gebied centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Wilt u ook gebruik maken van onze service en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u dit nu aan ons laten horen zodat wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Ons Installatiebedrijf in Haren staat namelijk altijd voor u klaar! Het belangrijkste is dat u uw wensen aangeeft en dan gaan wij voor u aan de slag!

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring kan ons Installatiebedrijf in Haren u snel van dienst zijn. Wij hebben al veel grote en kleine projecten afgerond. Het belangrijkste vinden wij dat u tevreden bent. Daarom zorgen wij er graag voor dat u kennis met ons kunt maken en precies weet waar dat u aan toe bent als u ons in gaat zetten als dakdekker, loodgieter of elektricien. Het gaat er om dat u weet wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij kunnen bijvoorbeeld ook dakbedekking vervangen en een CV installeren. Daarnaast kunnen wij ook zonnepanelen plaatsen voor u. De beste installateur vindt u bij ons Installatiebedrijf in Haren.

cvketel_itho

Onze diensten

De diensten die wij u aan kunnen bieden zijn erg breed. Wij zijn namelijk het Installatiebedrijf in Haren waar u altijd gebruik van kunt maken. Als u ons nodig heeft hoeft u dat ons maar te laten weten en wij zijn er voor u. Voor de complete badkamer installatie zijn wij u graag van dienst en kunnen wij u ook adviseren. Kiest u daarom nu voor ons Installatiebedrijf in Haren zodat u weet waar u aan toe bent. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort namelijk ook tot onze mogelijkheden!

Contact opnemen met ons

Voor meer informatie over ons Installatiebedrijf in Haren kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Wij helpen u graag verder en op deze manier komt u er snel achter wat ons Installatiebedrijf in Haren voor u kan betekenen. Daarom zorgen wij er voor dat wij u snel te woord kunnen staan en uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt nu zelf kennismaken met ons vakgebied als u voor onze service kiest.