MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Groningen

Installatiebedrijf Groningen staat voor u klaar

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek. U kunt nu gebruik maken van de diensten van het Installatiebedrijf in Groningen. U bent meteen uit de zorgen als u bijvoorbeeld de keuken wilt laten renoveren of wanneer u een loodgieter nodig heeft. Het is belangrijk dat het werk professioneel uit wordt gevoerd en daardoor kunt u nu Installatiebedrijf Groningen inschakelen. U weet dan zeker dat het netjes wordt uitgevoerd. Ook wanneer u een installateur of een elektricien nodig heeft, kunt u deze nu inschakelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met de jarenlange ervaring kan het Installatiebedrijf in Groningen voor de volgende zaken iets voor u betekenen:

  • centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem
  • luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud
  • loodgieterswerk, water en gas
  • elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding
  • zinkwerk, dakgoten
  • keuken renovatie
  • badkamer-/toilet renovatie

Loodgieter

Als u hier gebruik van wilt maken, dan weet u zeker dat het netjes op wordt geleverd. Of dat het nu gaat over een dakdekker die u nodig heeft of dat u zonnepanelen wilt laten plaatsen, u bent bij het Installatiebedrijf in Groningen aan het juiste adres en wordt alles netjes opgeleverd!

Onze werkzaamheden en mogelijkheden

Bij het Installatiebedrijf in Groningen kunt u terecht voor bijvoorbeeld dakbedekking vervangen, maar ook voor een complete badkamer installatie of een CV installeren. De medewerkers van ons Installatiebedrijf in Groningen staan graag voor u klaar en denken graag met u mee. Ook wanneer u alleen maar vragen heeft kunt u nu contact opnemen met ons en wij zorgen er voor dat u weet wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen?

Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Als u ook wilt weten wat Installatiebedrijf Groningen voor u kan betekenen of als u een afspraak wilt maken, dan raden wij u aan om dat meteen te laten horen. Wij kunnen u namelijk snel van dienst zijn en hierdoor bent u snel uit de zorgen dankzij ons Installatiebedrijf in Groningen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan regelen wij de rest voor u! Onze medewerkers weten van aanpakken en zorgen er voor dat alle werkzaamheden snel en professioneel uit worden gevoerd! Daar kunt u alleen maar van profiteren als u nu voor onze service gaat kiezen.