MENU
24 uurs service

Elektricien

De beste elektricien vindt u hier!

Als u op zoek bent naar een goede elektricien dan kunt u nu kiezen voor Lanting Technische Installaties. Wij kunnen u snel van dienst zijn en als het over het werken met elektriciteit gaat, staat veiligheid voorop. Daarom kunt u maar beter een specialist inschakelen en daarvoor kunt u ons nu benaderen. Onze elektricien weet van aanpakken en zorgt er voor dat alle klusjes zowel binnen als buitenshuis snel op worden gelost zodat u uit de zorgen bent. U kunt maar beter niet zelf aan de slag gaat, want een ongeluk zit in een klein hoekje en dat kan voorkomen worden. Wij zijn er om u te helpen dus maakt u daar ook gebruik van!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben een goede elektricien in dienst die alle werkzaamheden die met elektriciteit te maken hebben voor u op kan lossen. Maar door onze jarenlange ervaring in de installatietechniek kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van: centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Mocht u ons daarvoor kunnen gebruiken, laat u het ons dan weten. Ook onze elektricien kunt u meteen inschakelen en daarvoor kunt u nu een afspraak maken.

Kwaliteit staat voorop!

Bij ons staat de kwaliteit voorop. Wilt u ook weten dat u een goede elektricien in huis haalt en dat alles netjes wordt aangepakt? Dan raden wij u aan om nu voor onze service te kiezen. De elektricien kan veel voor u betekenen zoals stopcontacten vervangen en verplaatsen, witgoed aansluiten, elektra onderhouden en elektra installeren. Wilt u weten wat de prijzen zijn of wat de elektricien voor u kan betekenen? Dan kunt u maar beter snel van onze diensten gebruik maken en ontdekken wat uw voordelen zijn!

Onze service

Voor meer informatie over onze elektricien kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. U kunt meteen een afspraak in laten plannen. Mocht het haast hebben, geeft u dit dan aan. Wij kunnen meteen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen en doen er alles aan om u snel van dienst te kunnen zijn.