MENU
24 uurs service

Electricien

De beste electricien vindt u bij Lanting Technische Installaties

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en heeft een goede electricien in dienst die alles van elektra weet. U kunt hier nu ook van profiteren. Als er binnen in de woning of buitenshuis iets gedaan moet worden van elektriciteit, dan is de electricien u graag van dienst. Het gaat er om dat er veilig wordt gewerkt en onze specialist weet daar alles van. Gaat u daarom niet zelf het gevaar opzoeken, maar kiest u er voor om ons in te schakelen. Veiligheid staat voorop en daar moet u ook aan denken!

Heeft u ons nodig?

Denkt u dat u onze electricien nodig heeft? Dan kunt u maar beter snel contact opnemen. Het kan zijn dat er een stopcontact verwijderd of verplaatst moet worden, maar ook het onderhouden van de meterkast en andere elektra kan door onze electricien geregeld worden. Denkt u daarbij aan de veiligheid, gaat u niet zelf aan de slag. Er zijn specialisten binnen ons bedrijf die alles met elektriciteit te maken hebben en zij helpen u graag verder.

Lanting IT

Onze diensten aan u..

Wij hebben een electricien in dienst, maar wij kunnen u ook met andere zaken van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Wilt u hier gebruik van maken of heeft u onze electricien nodig? Een telefoontje is genoeg en wij staan voor u klaar!

Meer informatie over onze diensten

Wilt u een afspraak maken met onze electricien? Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. De afspraak is snel gemaakt. Wij horen graag van u wat er gedaan moet worden en dan kan het wel snel uit worden gevoerd. U kunt ook aangeven wanneer de electricien naar u toe kan komen en dan passen wij ons aan. Laat de werkzaamheden met de elektriciteit aan de specialisten over en kiest u nu voor onze diensten, service en gemakken! U gaat er geen spijt van krijgen als u nu voor ons kiest!