MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Eelde

Goede service in Eelde van Lanting Technische Installaties

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek. Wij hebben al diverse grote en kleine projecten afgerond in de omgeving van Eelde. U kunt de volgende zijn waar ons installatiebedrijf aan de slag gaat. Als u een loodgieter of een dakdekker nodig heeft in Eelde bijvoorbeeld. Maar wij hebben u veel meer te bieden, ook voor een installateur, een elektricien of dakbedekking vervangen bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds meer mensen besteden deze werkzaamheden uit omdat ze graag willen dat het meteen goed wordt gedaan. Ons installatiebedrijf  kan dit aan u garanderen. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Ook wanneer u bijvoorbeeld een complete badkamer installatie in Eelde nodig heeft, kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met de jarenlange ervaring kan ons installatiebedrijf veel voor u betekenen. U kunt bijvoorbeeld denken aan werkzaamheden die te maken hebben met de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Het is voor ons allemaal geen probleem, wij staan altijd voor u klaar in Eelde!

Loodgieter

Veel ervaring in Eelde

De medewerkers van ons installatiebedrijf hebben veel ervaring op het gebied van zonnepanelen, maar ook kunnen wij uw CV installeren. Wilt u ook graag weten wat de mogelijkheden en  de voordelen zijn van de zonnepanelen in Eelde? Dan kunt u deze nu maar beter opvragen zodat u weet wat wij voor u kunnen doen. Als u namelijk ook zonnepanelen wilt, dan kunt u ieder jaar veel geld besparen en het is beter voor het milieu en uw portemonnee. Kiest u daarom nu ook voor de service die u wordt aangeboden door ons installatiebedrijf.

Vragen en contact opnemen

Als u meer wilt weten over ons Installatiebedrijf en de mogelijkheden die we bieden in Eelde, kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Een van onze medewerkers staat u graag te woord. U kunt bij ons meteen een afspraak maken of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons installatiebedrijf is u graag van dienst met haar goede service en kwaliteit van dienstverlening!