MENU
24 uurs service

De Gé-èl

De ideale ketel met kookgelegenheid voor centrale verwarming

Ge-el

Een nieuwe naam, een nieuwe klank. Doch ook… een nieuw systeem

Het door ons bereikte resultaat – vrucht van een vakkundige ervaring – is van verstrekkende betekenis voor elke verwarmingsinstallatie

Ge-el

Het gangbare beeld “kachel” is aangehouden inderdaad is deze ketel ook meteen kachel
Door de ruime bovenplaat, die geheel wordt verwarmd en de met ringen afgesloten kookgelegeheid is de Gé-èl ketel gebouwd zowel voor verwarming als voor kookdoeleinden. Dus 2 voordelen in één.
De fraaie lijn – het handige model – de eenvoudige bediening en het doeltreffende gebruik maken deze ketel tot een waardevol bezit.

Ge-el

De ketels zijn ook speciaal gemaakt voor een handig, eenvoudig onderhoud. Door de forse deuren – op de juiste plaats aangebracht – kunnen zeer gemakkelijk met een wisser de rookgangen, wanden en rooster worden schoongemaakt.

Onderstaand beeld van het inwendige van een Gé-èl ketel laat zien hoe doelmatig de warmte geleid en benut wordt. Niet rechtstreeks de schoorsteen in, doch de warmte verhit eerst de diverse kanalen en de kookplaat en wordt dat over de verbindingen tussen de staande lamellen geleid. Dus zo weinig mogelijk warmteverlies.

glbGe-el

De binnenketel is vervaardigd van 6 mm plaatijzer. Geheel watergekoeld, zodat doorbranden van welk onderdeel ook, is uitgesloten.