MENU
24 uurs service

Dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen

Wij kunnen dakgoten vervangen!
Moeten de dakgoten vervangen worden? Dan is het belangrijk dat u dit de specialist uit laat voeren. Het komt namelijk heel precies want het is niet de bedoeling dat het gaat lekken. Daarom kunt u ons nu altijd contacteren als u meer wilt weten over wat wij kunnen doen als het gaat over het vervangen van uw dakgoten. Wij hebben experts in dienst die het graag voor u oplossen en daar kunt u nu kennis mee maken. Vraagt u daarom nu onze mogelijkheden op en dan weet u meteen hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op het gebied van dakgoten vervangen kunnen wij veel voor u betekenen. Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en wij zijn u graag van dienst. Ook op het gebied van centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen bepaalde delen op het dak vervangen wanneer dit noodzakelijk is.

Kwaliteit en service

Bij ons staan de kwaliteit en de service voorop en uiteraard ook bij het dakgoten vervangen. Onze specialisten kunnen de dakgoten bij u komen vervangen wanneer dit nodig is. U kunt dit aan ons doorgeven en dan staan wij voor u klaar. Geeft u het daarom aan ons door wanneer er een goot kapot is of wanneer het begint te lekken. Wij staan meteen voor u klaar en denken ook met u mee over de oplossingen.

dakgoot

Vragen en contact opnemen

Als u meer wilt weten over dakgoten vervangen, dan kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat er gaande is en dan kunnen wij iemand naar u toesturen die de dakgoten kan komen vervangen. Daarnaast kunnen wij voor u ook de kosten in kaart brengen met een vrijblijvende offerte. Heeft u hier interesse in of bent u benieuwd naar onze opties aan u? Laat u het ons dan nu horen zodat wij u verder kunnen voorzien van informatie.