MENU
24 uurs service

Dakdekker

Goede dakdekker bij Lanting Technische Installaties

Als u op zoek bent naar een goede dakdekker, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Lanting Technische Installaties heeft u meteen de service waar dat u naar op zoek bent. Het is voor u fijn dat er snel en vakkundig te werk wordt gegaan, maar ook is het belangrijk dat u van ons op aan kunt. Dit kunnen wij u garanderen. U kunt daarom nu voor onze dakdekker kiezen en dan weet u meteen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt aangeven wat de wensen zijn en dan kunnen wij u verder informeren over onze mogelijkheden.

Onze service

De beste service die u zich kunt wensen kunt u bij ons verwachten. Het kan zijn dat er een lekkage is op uw dak. Dit is vervelend en dit moet snel en vakkundig op worden gelost. Daarvoor kunt u nu onze dakdekker inschakelen. Wij helpen u graag verder en ook wanneer het haast heeft, staan wij voor u klaar. Laat u het ons daarom weten wanneer er problemen zijn met uw dak. Onze dakdekker komt graag een kijkje nemen om te zien wat hij voor u kan betekenen.

Onze diensten

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en kan u helpen door onze dakdekker naar u toe te sturen. Maar wij kunnen nog meer voor u betekenen op het gebied van centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Als u hier gebruik van wilt maken of u wilt meer weten over wat onze dakdekker voor u kan betekenen, dan staan wij voor u klaar!

dakdekker

Afspraak maken..

Wilt u graag een afspraak maken met onze dakdekker? Dit kan meteen geregeld worden. Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. U kunt nu geheel vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u weet wat u ongeveer kunt verwachten van de service van onze dakdekker. Vraagt u daarom nu naar onze mogelijkheden en wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft.