MENU
24 uurs service

Dakbedekking vervangen

Wij kunnen uw dakbedekking vervangen

Moet bij u de dakbedekking vervangen worden? Dan is het belangrijk dat het vakkundig wordt gedaan. Steeds meer mensen besteden het vervangen van de dakbedekking uit. Dit komt omdat het erg nauw komt en zij willen ook voorkomen dat het later weer gaat lekken. Daarom kunt u het nu ook aan ons uitbesteden en dan regelen wij het graag voor u. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan wordt het allemaal voor u vervangen!

Ervaringen

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en kan u ook van dienst zijn als het over dakbedekking gaat. Wilt u ook graag weten wat wij allemaal voor u kunnen doen als het gaat over dakbedekking vervangen? Dan zijn wij u hierin graag van dienst en informeren wij u graag over onze mogelijkheden. Naast deze dienst kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Het kan zijn dat u ons ook daarvoor nodig heeft en dan kunt u direct een afspraak maken.

Dakbedekking vervangen

Wat doen wij voor u?

Het is voor u van belang om te weten wat wij voor u kunnen betekenen bij dakbedekking vervangen. Dit leggen wij dan ook graag aan u uit. Lekkage aan regenwaterafvoeren is altijd vervelend, en neemt vaak de nodige schade met zich mee. Het is
daarom van belang dat uw regenwaterafvoer vanaf boven tot aan beneden in orde is. Wij repareren of vervangen
uw oude zinken goten, en passen afvoeren aan naar uw wens. Maar daarbij hoort ook goede dakbedekking. Wanneer hier wat mee gaande is kunnen wij deze voor u vervangen.

Afspraak maken

Voor meer informatie over dakbedekking vervangen kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en bij lekkage of ouderdom aan platte daken van uw huis, garage of bijkeuken kunnen wij uw dak weer als nieuw afleveren. Dit doen wij graag voor u dus laat het ons weten als wij voor u de dakbedekking kunnen vervangen!