MENU
24 uurs service

CV installateur

Zoekt u een goede CV installateur?

Als u een CV heeft, dan is het belangrijk dat u een goede installateur heeft die eens per jaar bekijkt of alles in orde is. Gelukkig kunnen wij u daarom van dienst zijn. Wij hebben namelijk een goede CV installateur in dienst die graag een kijkje komt nemen bij u thuis. Er kan dan meteen gekeken worden wat er nodig is en handelingen kunnen vaak direct verricht worden. Als u het onderhoud bij blijft houden, dan kunt u grotere problemen vaak voorkomen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en ook hebben wij een goede CV installateur die u kan helpen. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van: onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw CV systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Wij hebben een goede installateur in dienst die u graag helpt en vertelt over onze mogelijkheden. Hier kunt u uw voordeel mee doen want hierdoor weet u precies wat er nodig is om grotere problemen te voorkomen!

Onze voordelen

Een goede CV installateur is van groot belang zodat de CV goed onderhouden wordt. Hiervoor kunt u van onze voordelen profiteren. Wij komen namelijk snel bij u langs, verlenen direct service en gaan pas weg wanneer alles in orde is. Het is daarom goed dat u van onze installateur gebruik gaat maken zodat hij u kan voorzien in alles wat met de CV te maken heeft.

CV installateur

Contact opnemen?

Voor meer informatie over de CV installateur kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Voor onderhoud, reparatie en vervanging van uw cv-ketel helpen wij u direct. Ook voor aanpassingen in uw cv-installatie kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het vervangen van radiatorkranen, radiatoren of de aanleg van een compleet nieuw systeem. Wij leveren ook diverse design-radiatoren. Neemt u daarom nu contact op om uw vragen te stellen en wij informeren u graag over onze mogelijkheden. Heeft u een luchtverwarmingsinstallatie, dan kunnen wij hiervoor ook de nodige aanpassingen aanbrengen. Er kan direct een afspraak met u gemaakt worden als u nu belt of een e-mail stuurt.