MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Bedum

Onderhoud en renovatie in Bedum

Bent u op zoek naar een goede installateur of een loodgieter? Dan hebben wij goed nieuws voor u want ons installatiebedrijf in kan u meteen van dienst zijn. Het is belangrijk dat u aangeeft wat uw wensen zijn zodat wij daarmee aan de slag kunnen. Onze medewerkers zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Laat u het ons daarom weten wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u een dakdekker nodig heeft voor dakbedekking vervangen voor uw woning in Bedum of wanneer u een elektricien nodig heeft, ons installatiebedrijf is u graag van dienst. Wij zijn van alle markten thuis en daarom delen wij deze kennis graag met u!

Wat kunnen onze medewerkers voor u betekenen?

De medewerkers van ons installatiebedrijf  kunnen veel voor u betekenen in Bedum. Wij kunnen voor u namelijk de complete badkamer installatie regelen, maar ook kunnen wij de CV installeren of zonnepanelen plaatsen. Daarnaast kunnen wij u ook informeren over de voordelen die het uw woning en uw portemonnee geeft wanneer u de keuze maakt om door ons installatiebedrijf zonnepanelen te laten plaatsen in Bedum. Het is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar u kunt ook veel kosten besparen, ieder jaar weer!

Installatiebedrijf

Onze werkzaamheden in Bedum

Lanting B.V. is een bekende in Bedum als het gaat om installatietechniek. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op verschillende gebieden van dienst zijn: centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie. Neem contact op met ons en laat ons horen wat wij voor u kunnen doen. Ons installatiebedrijf is u namelijk graag van dienst in Bedum!

Contact opnemen vanuit Bedum

Voor meer informatie over ons installatiebedrijf en onze service in Bedum kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Er kan ook meteen een afspraak in worden gepland zodat u weet hoe snel wij u van dienst kunnen zijn. Een telefoontje of mailtje is genoeg en alle vragen worden direct beantwoord. Kiest u daarom nu ook voor ons installatiebedrijf en wij helpen u verder! Onze medewerkers weten van aanpakken dus ook wanneer het een keer wat haast heeft, geen zorgen, laat het ons horen en wij zullen er zijn!