MENU
24 uurs service

Installatiebedrijf Assen

Installatiebedrijf Assen staat 24 uur per dag voor u klaar!

Lanting B.V. is al jarenlang bekend in de installatietechniek en daarmee kunnen wij u ook van dienst zijn als loodgieter of als elektricien bijvoorbeeld. Ook op het gebied van badkamer installatie kunnen wij u van dienst zijn. Als u van plan bent om een nieuwe badkamer te laten plaatsen, laat u het ons dan horen. Wij kunnen voor u geheel vrijblijvend een offerte op maat maken en dan weet u direct wat er mogelijk is. U komt er meteen achter dat wij 24 uur per dag voor u klaar staan! Lanting Technische Installaties is een installatiebedrijf in Assen en wij zijn er voor u!

Jarenlang ervaring..

Door de jarenlange ervaring van ons Installatiebedrijf in Assen hebben wij een breed dienstenpakket aan te bieden aan u.

Als u van een van onze diensten gebruik wilt maken, dan horen wij dat graag van u zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. Ook wanneer het enige haast heeft kunt u altijd bellen of mailen met ons Installatiebedrijf in Assen en dan bekijken wij wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Het is voor u prettig om met ons zaken te doen, want u heeft alle installateurs bij elkaar, een aanspreekpunt!

badkamer_zw

Onze diensten

De diensten die u worden aangeboden door ons Installatiebedrijf in Assen blijven maar groeien. Op het gebied van de centrale verwarming, cv-ketelvervanging, onderhoud of renovatie/uitbreiding aan uw systeem, luchtverwarming, aanleg/renovatie en onderhoud, loodgieterswerk, water en gas elektrische installaties, meterkastvervanging/uitbreiding, zinkwerk, dakgoten, keuken renovatie en badkamer-/toilet renovatie kunnen wij u volop van dienst zijn. Als u wilt dat wij u van dienst zijn dan hoeft u maar te bellen of een mailtje te sturen en dan wordt alles meteen in kaart gebracht. Ons Installatiebedrijf in Assen is u graag van dienst.

Contactmogelijkheden

Bent u op zoek naar een goede installateur? Ons Installatiebedrijf in Assen is u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u bellen naar 050 – 5344065 of u kunt een e-mail sturen naar info@lanting-it.nl. Als u contact met ons opneemt kunt u meteen een afspraak maken en merkt u meteen op hoe snel wij u van dienst kunnen zijn. Als u aangeeft wat er gedaan moet worden of waar dat u tegenaan loopt, kunnen wij de juiste medewerkers van ons Installatiebedrijf in Assen naar u toesturen.