MENU
24 uurs service

Lanting Installatie Techniek

Gas-Water-Elektra-Verwarming

Lanting Technische Installaties

Lanting Technische Installaties is een erkend installatie technisch bedrijf en een begrip in Haren en omstreken. Met jarenlange ervaring als onder andere electricien, loodgieter, dakdekker en installateur zijn we een veelzijdig en kunnen we iedere opdracht van A tot Z uitvoeren.

 1. Centrale verwarming

  Uw cv installeren is voor ons een koud kunstje. Door jarenlange ervaring als cv installateur hebben wij veel expertise opgebouwd op dit gebied. Ook voor onderhoud en reparatie van uw cv kunt u bij ons terecht.

   

 2. Elektriciteit

  Ook op het gebied van elektrische installaties kunnen wij u goed van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van zonnepannelen of andere werkzaamheden waar u een elektricien voor nodig heeft.

 3. Loodgieter

  Daarnaast kunt u voor loodgieterswerk ook bij ons terecht. Van kleine reparaties of onderhoudswerkzaamheden tot een complete badkamer installatie. Dankzij onze veelzijdigheid en onze vakkundige medewerkers is geen klus te moeilijk of te groot voor ons.

 4. Dak- en zinkwerk

  Tot slot zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om de buitenkant van uw woning of pand. Dakgoten vervangen, dakbedekking vervangen of reparaties aan uw zinkwerk; uw klussen zijn bij ons in goede handen.

 5. Tips om energie te besparen

  Hier vindt u een aantal tips om energie te besparen

Werkzaam in uw regio

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Groningen en voeren wij dagelijks werkzaamheden uit in de regio. Zo zijn we onder andere vaak werkzaam in Glimmen, Haren, Harkstede, Eelde en Paterswolde, Vries, Zuidlaren, Hoogezand, Peize, RodenBedum en Assen.

CV Installateur

Remeha

ketelwijzer

Atag